top of page

LEVERANCIERS

Wij werken samen met lokale leveranciers waardoor wij alleen maar de allerbeste kwaliteit aan onze gasten serveren. Wij introduceren dan ook vol trots onze lokale leveranciers!

Kleinhandel Crutzen

Korte lijnen, netjes opruimen en een vriendelijk “Goedemorgen”. Ondernemer Mick én zijn topteam staan zes dagen per week klaar Valkenburg en omgeving te bevoorraden.

 

Het bescheiden familiebedrijf, ontstaan uit de voormalige buurtwinkel Pieters Levensmiddelen, voert sinds 1938 bedrijf te Ransdaal. Paard en melkwagen zijn dan wel vervangen door gekoeld transport, de tijd voor ´n kop koffie is bewaard gebleven.

 

Na afschaffing van het melkquotum in 2015 zocht Mick naar kansen voor zijn jonge onderneming. Minder melk maakte meer tijd mogelijk voor ondersteuning van collega-ondernemers met organisatie van opslag, inkoop en voorraadbeheer. In 2018 resulteerde dit in Kleinhandel Crutzen.

Kleinhandel Crutzen_edited.png

Slagerij Kusters

Slagerij Kusters is een ambachtelijke slagerij uit Margraten met verkoop in winkel en aan Horeca klanten. We onderscheiden ons met streekproducten die we produceren in eigen worstmakerij, gehaktproductie en keuken.

 

Vlees komt waar mogelijk uit de regio. We houden onze eigen Blanc Bleu Belge runderen die we groot brengen, slachten en verwerken in eigen beheer. Verder krijgen we lammetjes, varkens, soepkippen en wild uit de regio volgens het 25 miles concept.
We weten precies waar ons vlees vandaan komt en dat de dieren een goed en stressvrij leven hebben gehad wat de smaak en kwaliteit van ons vlees ten goede komt. En dat proef je!

logo kusters blauw transparant.png

Bessems Dranken

BESSEMS DRANKEN is dé onafhankelijke Multi-Brand Drankenhandel van Zuid-Limburg.

Opgericht in 1924 in Borgharen (Maastricht) en uitgegroeid tot zeer gewaardeerde regionale drankenhandel waar kwaliteit, service en betrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid zijn.

Wij voeren een breed assortiment aan uiteenlopende speciaal bieren, wijnen, gedestilleerde dranken en frisdranken. Daarnaast staan alle Nederlandse en Belgische pilseners bij ons in voorraad.

In ons verzorgingsgebied beleveren wij prachtige horecabedrijven maar ook evenementen welke wij voorzien van de juiste tap- en koelmaterialen, (sta)tafels, glaswerk en servies.

Logo_BESSEMS DRANKEN_PMS704 (3).jpg
bottom of page